20.4.06

UN COMPLETO POR FAVOR!!


Arribava setmana santa i per primer cop ningú s'havia preocupat d'organitzar un sopar de classe... s'havia de trobar una solució, ràpida!...

Ok! Som dimecres, oi?... Doncs divendres a les 9.30 a pça. Sta. Anna; tu apuntes qui ve, tu busques on sopem!... Dijous; taula reservada a El Casal i llista tancada: la classe al completo (només faltaven un parell de persones, una d'elles de les més especials)!! Divendres; recollida de notes a les 15.30, unes hores per preparar la motxilla i el dinar pel dia següent, una dutxa, canvi de roba i... a omplir la panxa! Que comenci la festa!!


Passades les 10 teniem la taula plena d'entrepans, plats combinats, tapes vàries i sangries!! A l'ataqueeeee!..

Entre rialles, crits, fotos, cançons, st. Hilaris, sortides a fora el local per calmar les ànsies de nicotina,... els plats i les gerres s'anaven buidant a bon ritme!

No es pot negar que la gent que havia vingut a buscar un sopar "tranquil" entre amics com cada divendres, no van estar gaire de sort! Fins i tot van haver d'acceptar que algunes de les xaies els anéssim a portar els cafès... i així es van unir una mica més a la festa! Unes rialles més!

Després de revolucionar la clientela, els cambrers i el "jefe" del local, el nostre destí era el Clap... però no hi podiem anar sense fer abans una ronda de xupis allà on haviem sopat tan bé!


Camareroooo!! ¡¿Qué?! 25 xupitos de lo que quieras!!


Unes caminant, les altres amb cotxe... arribàvem al Clap per trobar-nos directament dins el local. Seguia la festa!.. Repartides entre la sala de dalt i de baix, moviem el cos a ritme de Muchachito, Goldfrapp, Amparanoia,... sense deixar ni un sol moment de disfrutar d'aquell primer sopar de classe al completo!


Hores que recordarem plenes de somriures, de caigudes de begudes només començar el sopar, dels millors bailoteos, d'anècdotes sorprenents, de gags únics,... moments que des de principi de cicle teniem ganes de compartir!


Espero que es repeteixi!!