17.5.06

Que locuraaaa!!...

OYE! luna de Marte...


que et volia explicar que poques paraules tinc per escriure sobre aquestes tres nits!!


*Dimecres 10:


Festa Major de Badalona; al sortir de classe vam anar directament cap al passeig marítim a veure els focs artificials mentre sopàvem. Després de l'espectacle pirotècnic ens vam acostar al centre de l'aglomeració de gent. Estaven cremant el dimoni que simbolitza els mals rotllos de tot un any. Todos a la hoguera!! L'escalfor que desprenia aquella estructura gegant en flames era suportable pocs minuts des d'una posició propera, i encara menys aguantable per la vista. Però un espectacle i un rerefons maco!!
Unes quantes partides de cartes ens van omplir el temps que faltava perquè comencés el concert de Gertrudis, tot i que al final vam fer uns minuts tard! Però les rumbetes que vam ballar van complir les espectatives de la nit!!


*Dijous 11:

Continua la Festa Major a Badalona; concert de Pastora... realment poques coses a dir! Com a l'últim concert al que vam assistir, espectacular!
La mateixa idea i la mateixa escenografia, però sensacions noves! La impressió d'estar vivint el mateix concert no la vàrem tenir en cap moment!
Ei Vini! Moltes gràcies per intentar-ho! Estic segura que trobarem més oportunitats!!





*Divendres 12:

Telecogresca al Fòrum; la nit estelar!
L'últim tren de rodalies ens portava a buscar el tram per arribar al Fòrum. Al cap d'una estona d'haver arribat, quan ens haviem trobat tot el grup, vam anar cap a dins el recinte, on vam començar deleitant-nos amb el concert de Vive la Fete, des d'una certa distància a les grades perquè la "pista" estava a reventar. Un gran espectacle dalt de l'escenari també! La interacció amb el públic i la seva motivació per animar al 100% cada tema.
Després d'aquest concert va passar l'estona entre reincidentes, encuentros amb gent inesperada, una cerveseta,... i... Muchachito a l'escenari!! El gran esperat una vegada més! Com Pastora, poques coses a observar sobre la posada en escena que no esmentés sobre el concert anterior; el diferent i brutal d'aquest concert va ser amb les persones que el vam compartir, la manera que el vam disfrutar, veure sortir el Sol mentre escoltàvem en directe, per exemple, Siempre que tu quieras!! Senzillament...s'ha de viure de primera mà!!

1 Comments:

At 17:47, Anonymous Anónimo said...

Sincerament... Quina enveja....Be, aqui ja comencem a tocar fi al que ha estat un any ben cargadet...Aixi que ben aviat comencare unes vacances ben merescudes per terres catalanes...Xiringuitos, platja birres...i les les les les SANTES...En fi, que en veiem aviat....
Un petonas inmens
NEN
PD: Dona records a les xaies, especialment a la Tam....

 

Publicar un comentario

<< Home